Ledelse i DSHwood

Fra venstre:

Jørgen Røge, CEO (Konstitueret fra d. 25.11.16)

Jørgen har livslang erfaring med at handle træ og har været hos DSHwood siden 1979. Jørgen er ansvarlig for driften og udviklingen på vores europæiske salgsmarkeder omfattende hele værdikæden fra indkøb, over logistik til salg. Jørgen er uddannet som Skovtekniker og har derudover en merkonomeksamen i virksomhedsledelse og økonomi.
 

Palle Haugsted, Administrations- og Økonomichef

Palle har som Administrations- og Økonomichef ansvaret for bogholderi, regnskab, compliance og administration samt vores understøttende IT-systemer. Palle har været hos DSHwood siden 2006 og kom hertil med en bred erfaring som revisor samt fra ledelses- og økonomifunktioner i detailbranchen. Palle er uddannet Merkonom og har en HD i regnskab.

 
 

Bestyrelse i DSHwood

Fra venstre:

Torben Friis Lange, President Asia, CIS, Middle East & Chairman Global Sourcing and Trading, AarhusKarlshamns AB

 

Formand Toke Foss, Administrerende Direktør for DEIF A/S, Skive, Forstkandidat, HD (Finans)

Toke har sine rødder i skoven men det er især i Tokes egenskab af ejer og direktør for en global udviklings- og produktionsvirksomhed, at Toke bidrager i bestyrelsen. Risikostyring, økonomirapportering samt drift af virksomhed på tværs af nationale og kulturelle skel er nogle af de kompetencer Toke bringer ind i bestyrelsen.

 

Jan Søndergaard; Direktør i Dansk Skovforening, Forstkandidat

Ud over at være ejerens repræsentant i bestyrelsen bidrager Jan med sit kendskab til leverandørerne og branchen generelt. Jan var fra 2000-2006 selskabets første direktør efter etableringen som selvstændigt datterselskab af Dansk Skovforening. Fra den periode har Jan et indgående kenskab til kerneforretningen i DSHwood.

 

Kristian Eriknauer, Director Executive Office, Arla Foods

 

Læs pressemeddelelsen her