Nyheder

1. juni 2017

Ny indkøber til DSHwood A/S

Christian Marstrand Holm er pr. 1. juni ansat i DSHwood som indkøber. Christian skal primært fokusere på indkøb af løvtræ og energitræ i tæt samarbejde med det eksisterende team.

Christian har en baggrund som forstkandidat og har en alsidig og stærk faglig profil med rødder i det private skovbrug, senest som skovfoged på Rathlousdal Gods. 

Christian kan kontaktes på +45 2138 7281 og på cmh@dshwood.com 
 


28. februar 2017

Rasmus Grønborg Bak ansat som direktør i DSHwood A/S 

DSHwood har ansat Rasmus Grønborg Bak som ny administrerende direktør (CEO) med tiltrædelse senest august 2017. Rasmus vil afløse Jørgen Røge, der har været fungerende CEO siden november 2016. Jørgen Røge vil fortsætte i en kortere periode som seniorkonsulent indtil pensionering.

Rasmus Grønborg Bak, forstkandidat (42) har en stærk faglig og ledelsesmæssig baggrund. Efter en officersuddannelse og en uddannelse som forstkandidat på KVL med masterstudie i Universität Göttingen i Tyskland, har Rasmus været ansat først som skovfoged og afdelingschef i HedeDanmark og senere som skovrider i Skovdyrkerforeningen Nord-Østjylland. Rasmus er i dag ansat som jägmästere på Koberg og Gåsevadsholm Fideikommis i Sverige, hvor han fratræder senest august 2017.

Vi er meget glade for, at det er lykkedes at ansætte Rasmus. Med sin solide baggrund og stærke personlige og ledelsesmæssige egenskaber er han er den rette person til at sikre det planlagte generationsskifte i ledelsen. DSHwood har en god position på markederne med udsigt til en positiv udvikling, hvilket et stærkt medarbejderteam med Rasmus i spidsen vil have store muligheder for at udvikle yderligere – med fortsat fokus på risikostyring og forudsigelighed i de finansielle resultater.

Vi ser frem til et fortsat stærkt og tæt samarbejde med selskabets kunder, leverandører og øvrige samarbejdspartnere.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til bestyrelsesformand Toke Foss, T: +45 40709600.